onsdag 11. januar 2012
Sukkerpasta (Pastilage)
Sukkerpasta (Pastilage)
-Denne er fin til å lage ting som skal bli harde og denne tørker fort.
Godt egnet til konstruksjoner som bro o.l.
3 pl.gelantin
4 ss vann (varmt)
40 g glukose flytende
2 ts sitronsaft
melis
Slik gjør du:
*Bløtlegg gelantinen på vanlig måte
*Ha den så i det varme vannet og løs opp.
*Ha så i glukosen og sitronsaften.
*Tilsett melis litt om litt, til den er passe konsistens på og den skal vere ca samme konsistens som marsipan, sånn den er god og jobbe med.
*Oppbevares i tett plastpose.
*Denne tørker veldig fort!!
-Ta ikke fram meir enn det du skal bruke og jobbe med pga.den tørker veldig fort.
-Denne er suveren å lage diverse ting som man ønsker skal bli harde og den tørker fort.
-Tar du 50-50 av denne og den andre som er til lokk, så har du fin modelleringspasta.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar