tirsdag 10. januar 2012

Red Velvet med Amerikansk smørblanding


Red Velvet

150g Smør
4dl Sukker
2 Egg
Rød pastafarge
1ts Kakao
6½dl Mel
1ts Salt
1ts Natron
2½dl Skummet Melk
1ts Klar Eddik
1ts Vanilje

Slik gjør du:

*Pisk smør,sukker,egg,pastafarge og kakao til det er luftig
*Sikt mel,salt og natron i røren og rør rundt med en ½dl melk
*Ha resten av melken med eddik og vanilje
*Form-24cm. Skal bli nok til 2 bunner. Hver kake skal deles i 2 (tilsammen 4 bunner)
*Legges sammen med en smørkrem. Lag på lag
*180grader ca 25 minutter


Amerikansk Smørkrem

2½dl Sukker
1.25dl Vann
3ss Sirup
3 Egg
500g Smør
1knivsodd Salt

Slik gjør du:

*Ta sukker, vann+sirup i en kjele og smelt sammen
*Ta av platen
*Pisk egg og salt stivt og ha i den varme sirupblandingen
*Del smøret i terninger og ha oppi tilslutt
*Denne må piskes LENGE.Det kan se ut som om den skiller seg, men pisk litt lenger.
*Kan ha i essence eller sjokolade i

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar