søndag 8. januar 2012

Sarah Bernard


Sarah Bernard

3 Eggehviter
3½dl Melis
250g Mandler

200g Smør
3dl Melis
100g Kokesjokolade
3 Eggeplommer

Slik gjør du:

*Pisk sammen eggehvitene og melis. Skal bli litt tykt
*Mal mandlene og bland i eggehviteblandingen. Rør godt!
*Lag små klatter på stekeplatene, bruk en ts.
*180 grader, midt i ovnen i ca 10 minutter.

*Pisk smør og melis hvitt.
*Rasp sjokolade og tilsett eggeplommene + sjokolade i melisblandingen. - Blandes
*Snu kakene oppned og ha fyllet på "kakebunnene"

*Smelt 200g kokesjokolade og 2ss matfett. Blandes godt.
*Dypp kakene (med fyllet på) i sjokoladen. Skal dekke fyllet.
*Kan fryses ned!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar