Jordbærkake
Bunn:
400g Havrekjeks . Jeg bruker Digestive
2dl Valnøttkjerner
200g Smør
(Bunnen kan halveres, om du vil ha en mindre bunn og mer fyll)
Fyll:
500-700g Friske Jordbær
3dl Kremfløte
3dl Lettrømme
1pk Sitrongele - Bruk halvparten av vannet
1kurv Jordbær - Pynt
Slik gjør du:
*Knus havrekjeksen, mal valnøttkjernene og smelt smøret.
*Bland det sammen og trykk deigen ned i en rund kakeform (med avtagbar kant)
*Rens jordbærene og sett dem i bunnen.
*Pisk kremfløten stiv og bland den sammen med lettrømmen.
*Lag sitrongele etter anvisningen på pakken, men med halvparten av vannet.
*Avkjøl gelevæsken og hell den i kremblandingen i en tynn stråle under omrøring.
*Hell massen over bærene og la det stå kaldt til det stivner.
*Ta kaken ut av formen og pynt med jorbær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar