fredag 13. januar 2012

Banankake med sitron


Banankake med sitron

225 g sukker
300 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts natron
3,5 dl melk
1 dl sitronsaft
75 g smør
2 egg
2 bananer

Glasur:
3 dl melis med sitronsmak

Slik gjør du:

*Bland alle tørre ingredienser sammen.
*Rør sammen melk, sitronsaft, smeltet smør og most banan.
*Pisk sammen eggene med en gaffel og tilsett.
*Bland med det tørre til en jevn deig.
*Ha deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
*Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i ca 50 min.
*Avkjøl kaken helt i formen.
*Løsne kaken fra formen med en skarp kniv og ta den ut av formen. Fjern bakepapiret.
*Sett kaken på et passende fat.
*Rør sammen melis og litt vann til en fin og gul melisglasur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar