tirsdag 10. januar 2012

Bringebær-brownie


Bringebær-brownie

100 g mørk sjokolade
100 g smør
2 ts vaniljesukker
3 ts kakaopulver
200 g sukker
3 stk egg
100 g hvetemel
200 g bringebær, friske eller frosne
1 neve valnøtter

Slik gjør du:

*Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt sammen med smør over et vannbad.
*Pisk inn vaniljesukker, kakao og sukker.
*Visp inn et egg av gangen til røren er glatt og fin.
*Tilsett melet og rør godt rundt.
*Rør inn valnøttene.
 *Legg bringebær i bunnen av en smurt form ca. 20x20 cm.
*Hell røren over.
 *Stek på 175°C i ca. 40 minutter. Den skal være myk og litt klissete når den er ferdig.
 *Serveres varm med friske bær, krem, is eller tykk yoghurt naturell! Ubeskrivelig godt!
*Dagen etter kan den med fordel varmes litt i microbølgeovnen og nytes på nytt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar