onsdag 11. januar 2012

Mørkt Sjokoladehjerte


Mørkt Sjokoladehjerte

125g Smør                                                                  
1½dl Brunt Sukker                                                  
1dl Vanlig Sukker                                                    
2 Egg
1ts Vaniljesukker
3½dl Hvetemel
½ts Natron
½ts Bakepulver
1 1/4 dl Kakao
2dl Melk
100g Hakket mørk sjokolade


Glasur:
100g Smør
100g Mørk kokesjokolade


Slik gjør du:

*Visp smør og sukker hvitt. Tilsett egg et om gangen.
*Hell det tørre i røren, vekselvis med melken
*Rør inn hakket sjokolade
*Hell røren i en smurt og melet form (ca 24cm)
*175grader i ca 50-60 minutter
*Til glasur: Smelt sjokolade og smør sammen i vannbad og ha det på kaken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar