lørdag 21. januar 2012

Iskake med Krokanrull


Iskake med Krokanrull




3 egg
2 dl sukker
1 pk Philadelphia ost (naturell)- romtemperert
2 ½ dl fløte
1-2 Krokanrull sjokolader
15 Bixit havrekjeks - 1 pk




Slik gjør du:


*Skill eggeplommer fra hvittene og ha i to separate boller. Pisk eggeplommene godt sammen med sukker.
*Bland inn ost og stivpisket fløte.
*Knus sjokoladen. Stivpisk eggehvitene. Vend  begge deler inn.
*Knus mesteparten av kjeksen og ha over i bunnen av en kakeform (middels stor). Ha i røren, og dryss deretter resten av kjeksen over røren. Rydd plass i fryseren og plasser kaken der!
*Denne må få stå 1 døgn i fryseren. Rett før servering pyntet jeg den med sjokoladestenger, noen få bringebær og sitronmelisse. Ta ut kaken 10-15 min før den skal nytes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar