torsdag 22. desember 2011

Vannbakkels

Vannbakkels

125g Smør
2 ½dl Vann
125g Hvetemel
4 Egg


Slik gjør du:

*Kok smør og vann i en kjele
*Bland inn hvetemel, litt om gangen.
*Bland inn eggene i smør/mel massen.
*Ta bakepapir på en stekeplate, og lag topper med to spiseskjeer. Man kan legge dem nesten oppå hverandre om man vil ha en kringle som henger litt sammen, eller man kan lage små topper med greit mellomrom om man vil ha små kakebiter.
*200 grader i ca 30 minutter (Skal bli gyllen)

-Det er viktig at du ikke åpner døra i ovnen for mye, for da kan kaken bli flat.

-Noen lar kaken avkjøle seg inni ovnen, mens andre tar det rett ut av ovnen. Dette er nesten noe man må prøve seg frem på selv. Jeg tar den alltid rett ut av ovnen.

-Mange bruker sjokolade på toppen av kaken, men jeg alltid brukt melis. Noen ganger har jeg utrørt melis inni kaken og drysser litt på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar