Amerikansk Gulrotkake
375 g sukker
3 dl olje
4 egg
300 g hvetemel
1 ss kanel
1 ts salt
2 ts natron
350 g Revne gulrøtter
50 g lettristede valnøtter eller pecannøtter (kan sløyfes)
3 dl olje
4 egg
300 g hvetemel
1 ss kanel
1 ts salt
2 ts natron
350 g Revne gulrøtter
50 g lettristede valnøtter eller pecannøtter (kan sløyfes)
Glasur:
125 g philladelfia ost
50 g Myk margarin
2 ts vaniljesukker
250 g Melis
50 g Myk margarin
2 ts vaniljesukker
250 g Melis
Slik gjør du:
*Pisk sukker og olje til en kremet masse og pisk eggene i ett om gangen.
*Sikt på hvetemel som er blandet med kanel, salt og natron.
*Vend i gulerøtter og nøtter til slutt.
*Fyll deigen i en velsmurt form, ca. 24 cm i diameter
*Fyll deigen i en velsmurt form, ca. 24 cm i diameter
*Stek kaken ved 175 grader i ca. 1 time.
*Avkjøl kaken på rist.
*Lag glasuren ved å piske alt sammen og smør dette på den avkjølte kaken.
*Avkjøl kaken på rist.
*Lag glasuren ved å piske alt sammen og smør dette på den avkjølte kaken.
*Jeg har lagd denne oppskriften som muffins. Har brukt store muffinsformer og da blir steketiden ca. 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar