torsdag 22. desember 2011
Daim Iskake
Daim Iskake
Bunn:
225g Mandler
225g Sukker
6 Eggehviter
Is:
4dl Kremfløte
4 Eggeplommer
100g Sukker
4stk Daimplater - vanlig størrelse (Evt kan du kjøpe daimkuler)
Slik gjør du:
-Bunn:
*Stivpisk egg og sukker.
*Bland inn finhakkede mandler
*Stekes på 150 grader i ca 45 minutter
-Is:
*Lag eggedosis av eggeplommene og sukker.
*Hakk ca 2 ½ stk daim i små biter
*Pisk fløten og bland alt i sammen.Ha i sjokoladen tilslutt.
*Helles over avkjølt kakebunn
*Puttes o fryseren, og tas opp ca 20 minutter før servering.
-Resten av daimen brukes til pynt.
*Ha kakeformen rundt isen til den er stiv.
*Må oppbevares i en fryser og være godt innpakket.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar