torsdag 22. desember 2011

Daim Iskake


Daim Iskake

Bunn:

225g Mandler
225g Sukker
6 Eggehviter

Is:

4dl Kremfløte
4 Eggeplommer
100g Sukker

4stk Daimplater - vanlig størrelse (Evt kan du kjøpe daimkuler)


Slik gjør du:

-Bunn:

*Stivpisk egg og sukker.
*Bland inn finhakkede mandler
*Stekes på 150 grader i ca 45 minutter

-Is:

*Lag eggedosis av eggeplommene og sukker.
*Hakk ca 2 ½ stk daim i små biter
*Pisk fløten og bland alt i sammen.Ha i sjokoladen tilslutt.
*Helles over avkjølt kakebunn
*Puttes o fryseren, og tas opp ca 20 minutter før servering.

-Resten av daimen brukes til pynt.

*Ha kakeformen rundt isen til den er stiv.
*Må oppbevares i en fryser og være godt innpakket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar