lørdag 31. desember 2011

Suksesskake

Suksesskake





Bunn:

250g Mandler
250g Melis
5 Eggehviter

Gul krem:

5 Eggeplommer
125g Sukker
1dl Fløte
100g Smør
2ts Vaniljesukker

Sjokoladetrekk:

100g Lys kokesjokolade
30g  Delfiafett




Slik gjør du:


*Mal mandlene,bland i melisen.
*Stivpisk eggehvitene,vend så forsiktig inn mandel/melisblandingen.
*Has i en rund form 22-24cm.
*Stekes ved 180gr. i ca.30min.

Gul krem:

*Ha eggeplommer,sukker og fløte i en kjele,kokes over svak varme,skal koke så den lager "bobler",
når den har kokt litt trekkes kjelen av platen tilsett da smøret og vaniljesukkeret,avkjøles.

Sjokolade:

*Smelt sjokoladen og delfiafettet i en bolle over et vannbad,avkjøl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar