226g
Usaltet Smør
200g
Sukker
4store
Egg
1ts
Vaniljeekstrakt
1stor
Sitron(raspet skall)
260g
Hvetemel
2ts
Bakepulver
¼
ts Salt
60ml
nypresset Sitron
Glasur:
150g Siktet Melis
saften av en ½ sitron
Slik
gjør du:
*180grader,midt
i ovnen, 40-45 minutter.
*Pisk
smør og sukker til en luftig blanding (5-10 minutter)
*Tilsett
et egg av gangen og pisk godt mellom hvert
*Pisk
inn vaniljen og sitronskallet
*Sikt
sammen mel,bakepulver og salt. Blandes med sitronsaften. Bland det
sånn at det akkurat blir blandet
*Hel
røren i form og jevn toppen med en slikkepott
*Avkjøl
og ta av formen etter noen minutter.
*Sikt
melisen og tilsett sitronsaften.Ha på kaken. - Kan byttes ut med
marsipanlokk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar