Det er
lettere å bruke sjokoladekake, men best smak med sukkerbrød.
Lag ei
langpanne med sukkerbrød (sjokolade på bildet).
Du kan selvfølgelig skjære til en "vanlig" kake, sånn at den ser ut som denne.
Lag en
firkant, og skjer bort litt av
kantene, sånn at den svinger inn.
Kaken
skal se omtrent ut som
dette
Del
kaken i to eller tre etg, og ha på/i
ønsket fyll.
Om det
er litt kake som stikker ut, så
skjer av dette
Ha
smørkrem over hele kaken,settes
i kjøleskapet i ca 2timer
Kjevle
ut ønsket masse (fondant)
Legg
massen over kaken (viktig at du har
mye mer enn det du trenger)
Start
med hjørnene før du klemmer inn sidene
Best å
bruke vinyl (engangs) hansker
Skjer
bort overflødig masse og dytt litt under kaken
Da kan kaken pyntes
Lag
noen «delper» med enden av en
malekost og ha på perler
Tvin
sammen to lengder med marsipan
og ha på kantene
Lag
gjerne små dusker og ha på sidene.Pynt
toppen som du vil
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar