2,5 dl melk
1 egg
3/4 (0.75) dl matolje
4,8 dl mel
3 store ts bakepulver
en klype salt
ca. 1,5 dl sukker
Glasur:
1.75 dl Menkomel Whipping
/ kremfløte
1 ss sukker
2 pk tine kremost naturell
2,5 dl melis
Slik gjør du:
*Det tørre og det våte
blandes hver for seg.
*Rør deretter det tørre
lett ut i væsken. Røren skal ikke være jevn, da blir de seige!!!
*Alt gjøres for hånd,
ingen foodprosessor.
-Smakstilsetning:
*Velg hva du vil, f.eks.
kakao for sjokolademuffins, sjokoladebiter, blåbær, eple, most
banan, nøtter, ost, kanel.
*Stekes i muffinsbrett,
gjerne med papirformer i bunnen.
*Stekes ved 200-220 grader
i 15-20 minutter
Glasur:
*Pisk krem av Menkomel
Whipping / kremfløte og sukker.
*Pisk kremosten og melisen
sammen til den er kremete og luftig.
*Å bland så forsktig
kremen inn i ostekremen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar