tirsdag 11. mars 2014

Sitronkake



226g Usaltet Smør 
200g Sukker 
4store Egg 
1ts Vaniljeekstrakt
1stor Sitron(raspet skall)

260g Hvetemel
2ts Bakepulver
¼ ts Salt
60ml nypresset Sitron

Glasur:
150g Siktet Melis
saften av en ½ sitron

Slik gjør du:
*180grader,midt i ovnen, 40-45 minutter.
*Pisk smør og sukker til en luftig blanding (5-10 minutter)
*Tilsett et egg av gangen og pisk godt mellom hvert
*Pisk inn vaniljen og sitronskallet
*Sikt sammen mel,bakepulver og salt. Blandes med sitronsaften. Bland det sånn at det akkurat blir blandet
*Hel røren i form og jevn toppen med en slikkepott
*Avkjøl og ta av formen etter noen minutter.
*Sikt melisen og tilsett sitronsaften.Ha på kaken. - Kan byttes ut med marsipanlokk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar