Til ca 5 barer (4 knekk per bar)
150 g melkesjokolade
(gjerne en pensel)
Kjeks:
100 g smør
150 g sukker
1/2 ts vaniljesukker
150 g hvetemel
1,5 dl vann
Slik gjør du:
*Smelt smør og la det
avkjøles litt.
*Bland
sukker,vaniljesukker, hvetemel og vann, og rør inn smøret.
*Fordel røren på et
bakepapirkledd stekebrett og stek på 200 °C i ca 5 minutter.
*Legg kjeksen på bordet
og skjær ut avlange biter på ca 5 x 1 cm og legg de et sted de får
tørket. (Jeg lot de ligge til neste dag.)
*Legg kjeksstavene på et
bakepapir og pensle på smeltet sjokolade mellom lagene.(dvs. legg to
kjeks oppå hverandre, men med sjokolade i mellom)
*Legg fire og fire dobble
staver inntil hverandre og legg på godt med smeltet sjokolade over
og rundt. Med en pensel er dette enkelt.
*Lag gjerne fine mønster
i hver bar med penselen og sett kvikklunsjen i kjøleskapet til den
har tørket.
*Når den har tørket tar
du de ut, snur de og gir de et strøk med sjokolade under også og
tørker de en gang til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar