2 dl lys sirup
1 dl brunt sukker
1 ts vaniljesukker
1 dl kokosmasse
1 glass peanøttsmør
2 dl cornflakes
8 dl peanøtter
Sjokolade ganache
200 g kokesjokolade
2/3 dl fløte
4 ss lys sirup
Slik gjør du:
*Varm sirup, sukker, vaniljesukker, kokosmasse og peanøttsmør i en gryte til det blir en flytende masse.
*Evt. knus/hakk cornflakes og peanøtter(jeg gjorde ikke det), og bland det inn i den varme massen.
*Dekk en langpanne med bakepapir, og press massen gjevnt utover.
*La kaken stivne
Sjokolade ganache:
*Ha alle ingrediensene i en bolle, og sett den i microen i ca. 1 minutt
*Rør godt det godt sammen slik at du får en gjevn og klumpfri saus
*Hell det hele over den avkjølte kaka
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar