225 g smør (romtemperert)
225 g sukker
225 g hvetemel
2 ½ ts bakepulver
4 egg
1 ts vaniljesukker
150 g kokosmasse
Sjokolade ganache
1/3 dl fløte
100 g sjokolade
2 ss sirup
Slik gjør du:
*Forvarm ovnen til 175OC
og sett ut 20 små papirformer.
*Ha alle ingrediensene,
uten om kokosmasse i en bolle og kjør det i en elektrisk håndmikser
i ca. 2-3 minutter.
*Bland inn kokosmasse med
en slikkepott.
*Fyll formene 2/3 fulle og
stek i 20 minutter
*Ha alle ingrediensene i
en liten bolle.
*Sett bollen i microen i 1
minutt.
*Rør godt til det har
blitt en klumpfri røre.
*Ha en klatt med sjokolade
ganach på hver cupcake og pynt med litt kokosmasse.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar